Meld je aan voor de open avond

Op donderdag avond 8 februari kun je vrijblijvend kennis maken met Schietsportvereniging Wilhelmina. Tijdens de open avond is het mogelijk om onder begeleiding van onze instructeurs zelf de schietsport te proberen.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Schieten bij Wilhelmina

Bij Wilhelmina is iedereen welkom om de schietsport te beoefenen. Jong, oud, man en vrouw. Met ruimt 100 leden is het op de donderdag altijd gezellig. Heb je altijd al eens kennis willen maken met de schietsport in Leeuwarden, dan kun je kosteloos een introductie aanvragen.

Lucht schieten

Ontdek de gezelligste schietsportvereniging van Leeuwarden waar je kunt schieten met diverse wapens. Ook voor schieten met luchtdrukwapens en luchtbuksen.

Jeugdschieten bij Wilhelmina

Wilhelmina beschikt als enige schietvereniging in Leeuwarden over een eigen jeugdafdeling. Vanaf 10 jaar kan je bij ons de schietsport beoefenen. En dit doen inmiddels al heel wat jeugleden.

Lid worden bij schietvereniging Wilhelmina

Lijkt het leuk om lid te worden bij Wilhelmina? Dan raden we je aan om een kennismaking aan te vragen. Tijdens deze kennismaking kun je drie avonden vrijblijvend langskomen. Leer op je gemak onze leden, gebruiken en de sport kennen.

Schietvereniging in Leeuwarden

Als sinds 1894 is Wilhelmina een schietvereniging waar vriendschap en gezelligheid voorop staan. In het begin was de vereniging uitsluitend bedoeld voor vrienden en bekenden van huidige leden. Maar nu zijn we uitgegroeid tot een bruisende vereniging waar iedereen welkom is om zich aan te sluiten.

Nog altijd in dat gezelligheid en vriendschap voorop moeten staan binnen onze vereniging. Naast dat er op de donderdag avond geschoten wordt, ondernemen onze leden ook andere gezamenlijke activiteiten.

Wil je weten of Wilhelmina een schietsport verenging is die bij jou past? Kom dan snel eens kennis maken!

Sponsoren

logo Dijkstra Zon Wind waterstof technoek
Alec Mijerink
Lugtmeiers Assurantiekantoor